CHILLOW LOGO POSITIEF

INTRODUCTIE

Op 15 jarige leeftijd begon Lowie te "freestylen". Hij werd opgemerkt door De Stroate waar ze hem het beste uit zijn skills leerden halen. Zo begon hij aan zijn 17 ook eigen nummers te schrijven.

Ondertussen kennen we hem als Low G, winnaar van Bestn vant Westn 2016 en EOW Antwerpen 2017, waarna hij doorstootte naar EOW Brussel en ook daar de eerste prijs op zijn naam mocht zetten.

In 2018 veroverde hij de 2de plaats op Redbull "Bekvechten".

Hij deelde al affiches en podia met o.a. Brihang, Stikstof (met oa Zwangere Guy), Uberdope, etc..

Recent (2019) ging hij de samenwerking aan met Chillow in de studio van Catharsis-productions. Ter aankondiging van hun joint-venture releasen ze de single 'Wilde Westn' op een beat van Baadasssss (NTREK).

De G staat voor GESKIFT

Van N'oudn Stempel

Release op 22 April 2019

Wilde Westn

ALBUMS / EP

UITGELICHT

SINGLES EN FEATURES

INTERVIEWS / REVIEWS

LOW- G - WILDE WESTN (Single)

released November, 2018

Picture by Catharsis-productions

released April, 2019

Bestn vant westen 2016, EOW 2017

Van N' oudn Stempel is de eerste EP die Low G heeft uitgebracht. Voorheen nam hij nog op in de zolderkamer. Low G heeft hiervoor hulp gehad van zijn vrienden, muziek liefhebbers en muziek studenten etc. Hij kreeg ook "De Stroate" als klankbord. Deze Ep zorgde voor heel wat optredens, tot op heden. Dit album was voor Low G heel belangrijk om een vorm van zelf reflectie te creeëren. "Beeldspraak" en "De Landing" zijn Low G zijn favorite nummers door de punchlines en het inhoudelijke ervan. Zijn eerste fysieke uitlaatklep kwam uit.

arrow2

FULL BIO

arrow2

Klik op COVER

Onlangs sloot low G zich aan bij het Catharsis Productions team om samen met Chillow een project op poten te zetten. Ter aankondiging besloten ze om DIRECT al een eerste single te droppen. Baadasssss verzorgde de beat en dat bracht een grote honger met zich mee.

Maandag 22 april komt het nummer getiteld ’Wilde Westn’ online! Hope y’all gonna like it! " Jawel! Een paasei!

Beat: Baadasssss
Productie: Chillow
Opname, mix en mastering: Catharsis-Productions
Video en foto: Catharsis-Productions